dimarts, 10 de maig del 2011

ICV-EUiA presenta les candidatures de l'Anoia

ICV-EUiA presenta les 9 candidatures de l’Anoia que concorreran a les properes eleccions

El passat divendres 6 de maig, en un sopar celebrat al nou edifici de l’Escorxador d’Igualada i amb la presència de la diputada Dolors Camats, la coalició presentava un total de 9 candidatures que sota les sigles d’ICV-EUiA concorreran a les properes eleccions del 22 de maig.
L’acte, conduït pel president de la coalició a l’Anoia, Eusebi Alonso, va comptar amb la presència de tots els candidats i membres de les diferents candidatures. Un total de 120 persones van conèixer en primera persona a les persones que encapçalen les llistes i les propostes de cada una de les coalicions.
Concretament, les candidatures que es presenten són dels municipis d’Argençola, Cabrera d’Anoia, Calaf, Igualada, La Torre de Claramunt, Masquefa, Santa Margarida de Montbui, Piera i Vilanova del Camí. Per altra banda, el municipi de Carme també compta amb el suport d’ICV-EuiA però en aquest cas es tracta d’una llista independent.
En els seus discursos, el candidat de Piera, Albert Llatge, va destacar que la seva candidatura “és la garantia de fer polítiques d’esquerra pel municipi.” Francesc Mas, candidat per Masquefa, va explicar que una de les raons del seu compromís és“ la necessitat que té el municipi perquè les coses es facin d’una altra manera”. José Fernández, cap de llista per Cabrera d’Anoia, va destacar que concentrarien els seus esforços en “promocionar a les petites empreses i als emprenedors per combatre la situació de crisi que viu la vila”. El candidat per La Torre de Claramunt, Antonio Gómez, va declarar que “sota les sigles d’ICV-EuiA puc lluitar per un món diferent”. Juan López, candidat per Calaf, va aprofitar el seu torn per reivindicar la feina feta durant aquests darrers mesos amb l’objectiu de conèixer en primera persona les necessitats de cada una de les entitats del muncipi. Toni Lloret, que repetix com a número per Argençola, va expressar les seves esperances “perque aquest proper mandat sigui més productiu”.
Finalment va arribar el torn de les tres candidates de la Conca d’Òdena. Per la seva banda, Coral Vázquez, que ha agafat el relleu d’Eusebi Alonso com a número u de la llista, va reivindicar la necessitat de mancomunar serveis i va destacar que la seva opció és “crítica, rigurosa i constructiva”. Francina Gabarró, que també s’estrena com a cap de llista per Vilanova del Camí va agraïr la feina feta pel seu antecessor Ciscu Viera i va mostrar el seu entusiame i convenciment per ser la propera alcaldesa de Vilanova del Camí. Finalment, Montserrat Mateu, que es presenta per primera vegada sota les pròpies sigles d’ICV-EuiA per Igualada, va explicar el nou repte que suposa per la candidatura el fet d’anar sol i va agraïr a tots els seus companys la feina que estan fent junts per aconseguir els millors resultats pel proper 22 de maig.
Finalment, la diputada Dolors Camats, va tancar l’acte amb l’agraïment a tots els candidats per la dificultat que suposoa en aquests temps comprometre’s amb un projecte polític d’esquerres i de debò. I va declarar que “vosaltres sereu la nostra trinxera ja que les retallades han arribat amb l’excusa de la cris però malauradament arriben per quedar-se”.