dilluns, 28 de març del 2011

Per una Masquefa d'esquerres i ecologista de debò

Per un ajuntament al servei de les persones

La gent de l'esquerra verda i alternativa de Masquefa -Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Esquerra Unida i Alternativa (EUIA), Entesa pel Progrés Municipal (EPM)- ja fa dies que està preparant la candidatura i el programa que presentarà a les properes eleccions a l’Ajuntament de Masquefa.
Creiem que cal un ajuntament que no malgasti i prioritzi les seves actuacions en funció de les necessitats més prioritàries de la gent. Un ajuntament que no embruti el territori i faci una gestió respectuosa amb el medi ambient i la natura. Un ajuntament amb una gestió transparent, participativa i plural, que expliqui bé tot el que fa i que la seva informació no estigui basada en la propaganda. Un ajuntament al servei de les persones i que toqui de peus a terra.

Des d’aquí fem una crida i convidem a totes les persones que hi vulguin participar d’alguna manera per tal que es posin en contacte amb nosaltres.
Tothom que hi vulgui participar, col•laborar, ajudar, opinar, fer propostes, suggeriments,  idees, es pot posar en contacte amb nosaltres amb aquest correu electrònic : esquerra.verda.masquefa@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina foto més maca, no es veu `l'abocador.